Шифра: 25.970.16.50


Универзални раткапни, изработени од АБС пластика, ифарбани со металик боја и излакирани, со врвен квалитет. Раткапните не се кршат лесно, се флексибилни, и не може бојата да се излупи. Отпорни на удари.

Раткапни 16 G3 Spa

  • Модел: G3Spa
  • Залиха: 1
  • 1,400.00 ден