• EGR TURBO Чистач 500мл

Спрејот за чистење на системот на издувни гасови, за намалување на загадувањето во ЕГР вентилот, системот за проток на воздух, колекторот и усисна грана. ГО ревтаврира системот за довод на воздух во моторот, го подобрува забрзувањето и ја намулува емисијата на гасови. ЕГР чистачот е брзо реагирачки и не остава траги. СПрејот спречува таложење на смола и има специјален 360степени вентил.

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА:

Промешајте пред употреба,при употреба да се меша спрејот и да се прска директно во системот на издувни гасови. Сочекајте течноста да се разложи па исуши. Заштитете ги гумените и пластичните делови кои не се прскаат.

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ:

Да се промеша пред употреба.Боцата е под притисок. Да се чува подалеку од извор на топлина и од дофат на деца.


EGR TURBO Чистач 500мл

  • Модел: Motip
  • Залиха: 1
  • 440.00 ден