• Компресорска пумпа ОТ Професионал

Компресорска пумпа, за помош на пат. Компресорот работи на адаптерот за запалката. Едноставен за користење при итни случаеви.

Компресорска пумпа ОТ Професионал

  • Модел: All Ride
  • Залиха: 1
  • 1,700.00 ден