Шифра: 9

Церадата е изработена од квалитетен водоотпорен материјал. Поставена е со памучна подлога за да не дојде до гребење на лакот на возилото. Може да се користи на сонце, снег, дожд. Користете ја исклучиво кога возилото е суво.

5. Церада за покривање L plus 490 x 176 x 144 cm

  • Модел: 0210010801
  • Залиха: 1
  • 2,350.00 ден
  • 1,998.00 ден