Најнова технологија на лед осветлување за вашето возило. Чист видик со ЛЕД супер бело светло. Лесна монтажа. Сијалиците содржат кулери за ладење на сијалиците. Отпорни на влага и други влијанија.


ПРОИЗВОДОТ ПОДЛЕЖИ НА ПИСМЕНА ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА.


Техничка спецификација.

Јачина: 30w

Волтажа: 12v

Чип: Flip COB

Лумени: 4000

Работни часови: 30.000

Агол на светење: Двострано светење


1. LED Сијалици H7 EVO Series

  • Модел: 0120020401
  • Залиха: 20
  • 1,450.00 ден