Специјални ЛЕД H7 за VW групација, одговара на понови возила од 2005 --> како на пример, Golf 6, Golf 6 , Passat B6 , Passat B7 ...

Најнова технологија на лед осветлување за вашето возило. Чист видик со ЛЕД супер бело светло. Лесна монтажа. Сијалиците содржат кулери за ладење на сијалиците. Отпорни на влага и други влијанија.


ПРОИЗВОДОТ ПОДЛЕЖИ НА ПИСМЕНА ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА.


Техничка спецификација.

Јачина: 30w

Волтажа: 12v

Чип: Flip COB

Лумени: 4000

Работни часови: 30.000

Агол на светење: Двострано светење


1. LED Сијалици H7 EVO Series VW GOLF 6

  • Модел: Niken
  • Залиха: 1
  • 2,500.00 ден