• Лопата за снег

Лопата за снег , со рачка на продолжување. Изработена од квалитетна АБС пластика , со мека и фина рачка. Задолжителна опрема за товарни возила над 3.5т носивост.

Лопата за снег

  • Модел: All Ride
  • Залиха: 1
  • 450.00 ден