Теписонски патосници, изработени по мерка на возилото. Патосниците се вклопуваат во возилото одлицно, и се изработени од Белгиски материјал. Патосниците имаат фиксинг систем за закопчување (доколку возилото го подржува истото) Патосниците се Македонски производ.

Типски патосници ЕЛЕГАНТ

  • Модел: Elegant
  • Залиха: 1
  • 1,200.00 ден


Опции за продуктот