Сликата е симболична и не е за соодветното возило !!!


Шифра ЦИК00650


Наслон за рака по тип на возило, удобен , го олеснува возењето, има можност за движење горе-доле, напред назад, се отвара, има фиока за остава. Лесен е за монтажа, со 4 штрафа кои директно се штрафат (без претходно бушење)


Ужувајте во возењето !


Made In Poland !

Наслон за рака за Mazda 6 2002-2008

  • Модел: Cik Kar
  • Залиха: 1
  • 3,500.00 ден