AeroEco е секогаш сигурен дури и при високи брзини: Совршената видливост е загарантирана заради аеродинамичниот дизајн - без разлика на временските услови. Вклучени на самиот брисач AeroЕKO се неколку адаптери, кои овозможуваат монтажа на повеќето возила од новата генерација (види слика со адаптери). Брзо и лесно да се монтира. Премиум квалитет !

БРИШАЧИ Аеро Еко - 53цм - 1ком

  • Модел: Bosch
  • Залиха: 1
  • 630.00 ден