• Duracell - 74ах

Duracell акумулаторите се едни од најдобрите акумулатори, докажани на светскиот пазар, и лидери во производство на батерии и акумулатори. Едноставно траат најдолго. Гаранција 2год.

Duracell - 74ах

  • Модел: Duracell
  • Залиха: 1
  • 5,500.00 ден