• Анти маглин спреј

ОДМАГЛУВАЧ НА СТАКЛА  е спреј за едноставно, брзо и ефикасно одмаглување ма стакените површини во возилата и дома. Специјалната формула на производот му овозможува заштита од замафлување со совршена видливост неколку дена. Примерен за одмаглување и заштита од замаглување на прозорите и стаклата дома.

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА: Пред употреба протресете. Испрскајте го производот по внатрешните делови на стаклата кои се замаглуваат, и пребришете со сува крпа.

Анти маглин спреј

  • Модел: М000730
  • Залиха: 10
  • 200.00 ден