DUNLOPСпореди продукти (0)


1. Чистач за кожа

1. Чистач за кожа

Чистач за кожа. Ги одстранува лесно наслагите залепени на кожата на седиштата...

200.00 ден

2. Чистач и црнило за гуми DUNLOP

2. Чистач и црнило за гуми DUNLOP

Ги чисти и одржува гумите на возилото. Дава убав сјај и свежина...

180.00 ден

3. Чистач и реноватор за пластика

3. Чистач и реноватор за пластика

Ги чисти,одржува и ги реновира пластичните делови во внатрешноста на возилото. Дава убав сјај и свеж..

180.00 ден

4. Чистач и сјај за маска ЛИМОН DUNLOP

4. Чистач и сјај за маска ЛИМОН DUNLOP

ШИФРА:  86898Ги чисти и одржува пластичните делови во внатрешноста на возилото. Дава убав сјај ..

180.00 ден

5. Чистач и сјај за маска ВАНИЛА DUNLOP

5. Чистач и сјај за маска ВАНИЛА DUNLOP

Ги чисти и одржува пластичните делови во внатрешноста на возилото. Дава убав сјај и свежина. Арома н..

180.00 ден

6. Хидро восок DUNLOP

6. Хидро восок DUNLOP

Худро восок - се нанесува на возилото при перење, додека сеуште е мокро. Брзо и лесно се одстранува ..

180.00 ден

Восок крема 250г

Восок крема 250г

Восок крема е производ за постигнување на висок сјај и заштита на лакот на вашето возило. Специјална..

520.00 ден

Еленска крпа - SUPER DRY

Еленска крпа - SUPER DRY

Еленска крпа Super Dry е супер и брзо впивлива крпа за бришење на сите површини на автомобили, мотор..

210.00 ден

Крпа за супер финиш

Крпа за супер финиш

Крпата за супер финиш е наменета за брзо и ефикасно финализирање на лакот на возилото по извршеното ..

310.00 ден

Марамици за маска

Марамици за маска

Марамиците за маска се за едноставна и брз примена. Ефикасно штити и ја обновува површината на коман..

160.00 ден

Мулти спреј DUNLOP 250ml

Мулти спреј DUNLOP 250ml

Шифра: 15807Дунлоп мулти спрејот се користи, како одвијач, одмастувач или подмачкувач. 250ml спреј с..

190.00 ден

Мулти спреј одвијач DUNLOP 100ml

Мулти спреј одвијач DUNLOP 100ml

Шифра: 06857Дунлоп мулти спрејот се користи, како одвијач, одмастувач или подмачкувач. Содржи СМАРТ ..

180.00 ден

Одмрзнувач на стакла

Одмрзнувач на стакла

Одмрзнувач на стакло кој веднаш ја одмрзнува третираната површина !   КАРАКТЕРИСТИКИ НА ПР..

130.00 ден

Стаклопер концентрат 1:50

Стаклопер концентрат 1:50

Средство за стакло концентрат , произведено по сите законски норми и стандарди за квалитет, сертифиц..

85.00 ден

Сунѓер за перење – Груб

Сунѓер за перење – Груб

Ефективно ги чисти тврдокорните наслаги, и инсекти од стаклените и други површини на автомобилот, бе..

100.00 ден

Прикажани страните од 1 до 15 од вкупно 17 (2 Страни)