• Адитив против смрзнување на нафтата

Адитив против смрзнување на нафтата во резерварите. Се користи на полн резервоар, и постапката се повторува при повторно полнење на резервоарот.

Адитив против смрзнување на нафтата

  • Модел: 05130
  • Залиха: 10
  • 270.00 ден