шифра 00154

Наслон за рака и конзола за меѓу седишта. Наслонот за рака е удобен, при патување и потпирање на раката. Содржи држач за чаша,шише или лименка. Лесен за монтажа. Наслонот има подесива висина со се држачи од 30-37цм.
Наслони за рака S

  • Модел: Lampa
  • Залиха: 1
  • 1,700.00 ден