ГАРАЖАСпореди продукти (0)


1. Сет рачен алат со битови 33ком

1. Сет рачен алат со битови 33ком

ШИФРА: 54202Сет рачен алат од 33 разчични парчиња. Содржи разчични димензии на одвртувачи, замени, т..

720.00 ден

15% 3. Церада за покривање Џипови / Моноволумен C3 - 430 x 195  x 185 cm

3. Церада за покривање Џипови / Моноволумен C3 - 430 x 195 x 185 cm

Шифра: C3Церадата е изработена од квалитетен водоотпорен материјал. Поставена е со памучна подлога з..

3,100.00 ден 3,650.00 ден

15% 3. Церада за покривање Џипови / Моноволумен C4 - 485 x 195  x 185 cm

3. Церада за покривање Џипови / Моноволумен C4 - 485 x 195 x 185 cm

Шифра: C4Церадата е изработена од квалитетен водоотпорен материјал. Поставена е со памучна подлога з..

3,100.00 ден 3,650.00 ден

15% 3. Церада за покривање Џипови / Моноволумен C5 - 515 x 195  x 185 cm

3. Церада за покривање Џипови / Моноволумен C5 - 515 x 195 x 185 cm

Шифра: C5Церадата е изработена од квалитетен водоотпорен материјал. Поставена е со памучна подлога з..

3,100.00 ден 3,650.00 ден

Држач за 4 гуми

Држач за 4 гуми

ШИФРА 06518Држач за безбедно складирањ на еден сет од 4 гуми...

1,600.00 ден

Изолир трака 10ком

Изолир трака 10ком

ШИФРА: 79533Изолир трака сет од 10ком..

220.00 ден

Кутија за алат

Кутија за алат

ШИФРА:43396Кутија за алат изработена од цврста и долготрајна пластика. Направена за сите ваши потреб..

170.00 ден

Мини гедора со битови сет

Мини гедора со битови сет

ШИФРА: 93523Сет алат со гедора и 33 парчиња ралични димензии на битови и одвртувачи. Супер производ ..

1,100.00 ден

Сообраќаен Сет ЕУРО

Сообраќаен Сет ЕУРО

Сообраќаен сет ЕУРО, по сите ЕУ стандарди, она што навистина ви е потребно во возилото.Содржи:Прва п..

1,300.00 ден

Тестери за елек.напон сет

Тестери за елек.напон сет

ШИФРА:12003Сет за тестирање електрични уреди, акумулатори и друга електрика во автомобилите и дома...

280.00 ден

Церада за покривање гуми сива 75х96цм

Церада за покривање гуми сива 75х96цм

ШИФРА 03025Церада за покривање гуми во сива боја, со димензии 75х96цм, идеална а правилно одржување,..

500.00 ден

Штрафцигер со магнет и битови 9ком

Штрафцигер со магнет и битови 9ком

ШИФРА: 72031Штрафцигер со магнет и битови 9ком . СУпер квалитет. CE сертификат...

230.00 ден

Прикажани страните од 1 до 12 од вкупно 12 (1 Страни)