РАЧЕН АЛАТСпореди продукти (0)


1. Сет рачен алат со битови 33ком

1. Сет рачен алат со битови 33ком

ШИФРА: 54202Сет рачен алат од 33 разчични парчиња. Содржи разчични димензии на одвртувачи, замени, т..

720.00 ден

2. Штрафцигери СЕТ од 7

2. Штрафцигери СЕТ од 7

Штрафцигери сет од 7 комада, со разни големини, обичен и крстач...

250.00 ден

3. Штрафцигер мулти 8во1 со лед ламба

3. Штрафцигер мулти 8во1 со лед ламба

Мултифинкционалер штрафцигер со 8 различни алата, и на секој од нив лед ламба за користење во ноќкни..

330.00 ден

4. Телескопски клуч за тркала

4. Телескопски клуч за тркала

Телескопски клуч за тркала 17/19/21/23..

660.00 ден

Изолир трака 10ком

Изолир трака 10ком

ШИФРА: 79533Изолир трака сет од 10ком..

220.00 ден

Инбус клучеви сет 10ком

Инбус клучеви сет 10ком

Сет од 10 торкс клучеви со разни големини. Практичен за секаква пригода, и лесен за чување заради ма..

90.00 ден

Клучеви за одвртување

Клучеви за одвртување

Клучеви за одвртување комбинирани 8ком , бр. 8 - 19..

600.00 ден

Крстач клуч за тркала

Крстач клуч за тркала

Крстач клуч за тркала 17/19/21/23..

450.00 ден

Мини алат сет со Т-рачка и 21 битови All  Ride

Мини алат сет со Т-рачка и 21 битови All Ride

Мини алат со Т рачка , е сет од алат за завртување и одвртување на штрафови и навртки. Сетот се сост..

190.00 ден

Мини гедора со битови сет

Мини гедора со битови сет

ШИФРА: 93523Сет алат со гедора и 33 парчиња ралични димензии на битови и одвртувачи. Супер производ ..

1,100.00 ден

Осигурувачи сет мини 10ком

Осигурувачи сет мини 10ком

Сет осигурувачи за автомобил мини, 10ком...

50.00 ден

Осигурувачи со алат

Осигурувачи со алат

Сет осигурувачи за автомобил, со алат за монтажа...

50.00 ден

Перманентен маркер 3 бои

Перманентен маркер 3 бои

Перманентен маркер за пишување 3 бои, 5ком..

110.00 ден

Перманентен маркер црн

Перманентен маркер црн

Перманентен маркер за пишување црн - 4ком..

100.00 ден

Пластични стеги

Пластични стеги

Пластични стеги 3.6 х 300мм , 100 комада..

230.00 ден

Прикажани страните од 1 до 15 од вкупно 26 (2 Страни)