ЦЕРАДИ ЗА ВОЗИЛАСпореди продукти (0)


1. Церада за покривање S - 415 x 160 x 143 cm

1. Церада за покривање S - 415 x 160 x 143 cm

Шифра: 5Церадата е изработена од квалитетен водоотпорен материјал. Поставена е со памучна подлога за..

2,200.00 ден

2. Церада за покривање S plus - 420 x 176 x 149 cm

2. Церада за покривање S plus - 420 x 176 x 149 cm

Шифра 10 BЦерадата е изработена од квалитетен водоотпорен материјал. Поставена е со памучна подлога ..

2,200.00 ден

3. Церада за покривање M - 440 x 165 x 145 cm

3. Церада за покривање M - 440 x 165 x 145 cm

Шифра: 6Церадата е изработена од квалитетен водоотпорен материјал. Поставена е со памучна подлога за..

2,200.00 ден

4. Церада за покривање L - 465 x 176 x 144 cm

4. Церада за покривање L - 465 x 176 x 144 cm

Шифра 8Церадата е изработена од квалитетен водоотпорен материјал. Поставена е со памучна подлога за ..

2,200.00 ден

5. Церада за покривање L plus  490 x 176 x 144 cm

5. Церада за покривање L plus 490 x 176 x 144 cm

Шифра: 9Церадата е изработена од квалитетен водоотпорен материјал. Поставена е со памучна подлога за..

2,200.00 ден

6. Церада за покривањe XL - 510 x 180 x 145 cm

6. Церада за покривањe XL - 510 x 180 x 145 cm

Шифра: 13Церадата е изработена од квалитетен водоотпорен материјал. Поставена е со памучна подлога з..

2,450.00 ден

7. Церада за покривањe XXL - 540 x 180 x 148 cm

7. Церада за покривањe XXL - 540 x 180 x 148 cm

Шифра: 13bЦерадата е изработена од квалитетен водоотпорен материјал. Поставена е со памучна подлога ..

2,450.00 ден

Церада за покривање 1.2 x 1.8m

Церада за покривање 1.2 x 1.8m

Церада за покривање, изработена од пвц материјал, водоотпорна, за покривање на товар, приколка, вози..

250.00 ден

Церада Универзална

Церада Универзална

Церада за покривање на возилото. Изработена од тенка ПВЦ фолија, за покривање на возилото во летни ..

2,000.00 ден

Прикажани страните од 1 до 9 од вкупно 9 (1 Страни)