• Ceratec

Штити од абење, а компатибилен е со сите моторни масла и нивните адитиви. Го спречува директниот контакт на металните површини, го зголемува животниот век на моторот и ја намалува потрошувачката на гориво во бензин или дизел мотори. Се додава на свежо масло по замена. 300мл се доволни за 5л масло. Со долгорочен ефект до 50.000км. Состав: втиснат на производот. Назив: Адитив Тип: CERATEC 300ml Потекло: Liqui Moly GmbH, Jerg-Wieland-Str. 4, D-89081 Ulm-Lehr, DE

Ceratec

  • Модел: Liqui Moly
  • Залиха: 1
  • 750.00 ден