• Чистач за клима

Се користи за оптимално чистење на клима уредите. Има пријатен мирис. Посебно е погоден за употреба по зимските месеци. Пената попрскајте ја во системот и оставете да делува 15мин додека не испари течноста. По чистењето затворете ги вратите и прозорците заради подобра вентилација. По чистењето добро излуфтирајте го возилото. Содржината е доволна за еднократно комплетно чистење

Чистач за клима

  • Модел: Motip
  • Залиха: 1
  • 470.00 ден