Шифра 00272

Стандардна 1.5 тонска дигалка за возила. Дигалката е со CE сертификат и е безбедна за употреба.

Дигалка за кола ромб 1500кг

  • Модел: All Ride
  • Залиха: 1
  • 1,200.00 ден