Информации за достава

Доставата се врши исклучиво преку домашните брзи пошти, и се врши до врата, односно до адресата наведена во нарачката. Работни денови на поштата се од понеделник - петок, освен празници. Доставата зависно од датата и денот, секогаш се трудиме доставата да биде од 2-3 дена. Во случај на проблем или закаснување секогас можете да не контактирате.