• DPF филтер чистач 500мл

Спрејот е алатка за демонтажа, чистење, отстранување на контанимација и талог од саѓи од ДПФ системите. ДПФ чистачот е брзо оперативен и не е корозивен. Спрејот е без растворувачи и не е запалив.

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА:

Промешајте пред употреба,при употреба да се меша спрејот и да се прска директно во ДПФ системите. Сочекајте течноста да се разложи па исуши. Заштитете ги гумените и пластичните делови кои не се прскаат.

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ:

Да се промеша пред употреба.Боцата е под притисок. Да се чува подалеку од извор на топлина и од дофат на деца.


DPF филтер чистач 500мл

  • Модел: Motip
  • Залиха: 1
  • 300.00 ден