Практичен, многу корисен, и зафаќа мал простор. Држач за одело кој лесно се монтира на наслоните за глава, на задната страна (види слика) Може да се закачи одело или друг вид на гардероба.

Држач за одело PREMIUM

  • Модел: Lampa
  • Залиха: 1
  • 1,150.00 ден