Кровен држач за велосипед, која одговара на сите кровни носачи(шипки) до 47х90мм. Компатибилен со сите велосипеди и димензии на гуми. Се заклучува. Лесен за монтажа и демонтажа.


Носач за велосипед на кров Bike One

  • Модел: NorDrive
  • Залиха: 1
  • 2,950.00 ден