Контакт

Локација

Auto5
1. Качанички пат, Индустриска Зона Визбегово- (075 391 391) работно време понеделник-петок 08:00-18:00 casot, сабота 08:00-16:00
2 . Франклин Рузбелт бр.20 - (+389 2 5 114 529) работно време понеделник-петок 08:00-18:00 casot, сабота 08:00-16:00
Телефон
+389 (0) 75 391 391

Samad
ул. 8 бр. 22, Инд Зона Визбегово Скопје, Р.
Телефон
+389 2 5 112 680

Нашите продавници

Auto5
Auto5
Франклин Рузвелт 20, Центар, Скопје
Телефон
+389 2 5 114 529

Отворено
10:00-19:00h

Самад
Самад
Визбегово
Телефон
+389 2 5 112 680

Контакт форма