ГАЛАНТЕРИЈА ЗА ТЕЛЕФОНИСпореди продукти (0)


1. Полнач за мобилен со кабел тип Ц 12/24в

1. Полнач за мобилен со кабел тип Ц 12/24в

ШИФРА: 07280USB полнач за во автомобил тип Ц, за  понови типови телефони, на пример GALAXY S8&n..

200.00 ден

2. Полнач за мобилен со кабел микро УСБ 12/24в

2. Полнач за мобилен со кабел микро УСБ 12/24в

ШИФРА: 39272USB полнач за во автомобил микро УСБ  . Полначот е со кабел...

190.00 ден

USB Micro Полнач со кабел

USB Micro Полнач со кабел

УСБ микро полнач со кабел. Јачина 1а..

230.00 ден

USB Кабел

USB Кабел

USB Кабел за поврзување и полнење на мобилни телефони, и таблети...

130.00 ден

USB Кабел за Android i Iphone

USB Кабел за Android i Iphone

USB Кабел за поврзување и полнење на мобилни телефони, и таблети за Androi и Iphone, на ист влезен п..

170.00 ден

USB Кабел за Iphone 3во1 со магнет

USB Кабел за Iphone 3во1 со магнет

ШИФРА: 09728USB Кабел за поврзување и полнење на мобилни телефони, и таблети за Iphone, 3во1 со магн..

990.00 ден

USB Кабел за почнач за Iphone original

USB Кабел за почнач за Iphone original

USB Кабел за поврзување и полнење на мобилни телефони,IPhone. Кабелот е со врвен квалитет, рамен на ..

780.00 ден

USB Кабел за почнач за Iphone/Ipad

USB Кабел за почнач за Iphone/Ipad

USB Кабел за поврзување и полнење на мобилни телефони,IPhone i Ipad. Кабелот е со врвен квалитет...

350.00 ден

USB кабел најлон микро 1.2мт 2А

USB кабел најлон микро 1.2мт 2А

ШИФРА: 08988Најлонски УСБ Кабел за поврзување и полнење на мобилни телефони, и таблети со микро влез..

200.00 ден

USB Кабел со магнет

USB Кабел со магнет

USB Кабел за поврзување и полнење на мобилни телефони, и таблети, со адаптерче на магнет...

450.00 ден

USB Полнач

USB Полнач

USB полнач за во автомобил. ..

100.00 ден

USB Полнач со 2 порти

USB Полнач со 2 порти

USB полнач за во автомобил. Полначот има 2 излеза за Android i za IOS, и одлична моќ od 2.1A...

200.00 ден

USB Полнач со кабел

USB Полнач со кабел

USB полнач за во автомобил за дигитална камера и постари типови телефони . Полначот  доаѓа..

200.00 ден

USB Полнач со кабел

USB Полнач со кабел

USB полнач за во автомобил. Полначот  доаѓа со кабел и лед сијаличка...

280.00 ден

USB Полнач со кабел Iphone

USB Полнач со кабел Iphone

USB полнач за во автомобил. Полначот  доаѓа со кабел и е наменет за IPhone...

1,170.00 ден

Прикажани страните од 1 до 15 од вкупно 36 (3 Страни)