ПОЛНАЧИСпореди продукти (0)


1. Полнач за мобилен со кабел тип Ц 12/24в

1. Полнач за мобилен со кабел тип Ц 12/24в

ШИФРА: 07280USB полнач за во автомобил тип Ц, за  понови типови телефони, на пример GALAXY S8&n..

200.00 ден

2. Полнач за мобилен со кабел микро УСБ 12/24в

2. Полнач за мобилен со кабел микро УСБ 12/24в

ШИФРА: 39272USB полнач за во автомобил микро УСБ  . Полначот е со кабел...

190.00 ден

USB Micro Полнач со кабел

USB Micro Полнач со кабел

УСБ микро полнач со кабел. Јачина 1а..

230.00 ден

USB Полнач

USB Полнач

USB полнач за во автомобил. ..

100.00 ден

USB Полнач со 2 порти

USB Полнач со 2 порти

USB полнач за во автомобил. Полначот има 2 излеза за Android i za IOS, и одлична моќ od 2.1A...

200.00 ден

USB Полнач со кабел

USB Полнач со кабел

USB полнач за во автомобил за дигитална камера и постари типови телефони . Полначот  доаѓа..

200.00 ден

USB Полнач со кабел

USB Полнач со кабел

USB полнач за во автомобил. Полначот  доаѓа со кабел и лед сијаличка...

280.00 ден

USB Полнач со кабел Iphone

USB Полнач со кабел Iphone

USB полнач за во автомобил. Полначот  доаѓа со кабел и е наменет за IPhone...

1,170.00 ден

USB Полнач со кабел iphone/android DUNLOP

USB Полнач со кабел iphone/android DUNLOP

USB полнач за во автомобил. Полначот  доаѓа со кабел и е наменет за IPhone од едната страна, и ..

300.00 ден

USB полнач со кабел за мобилен микро 1.2мт, 1А 12/24в

USB полнач со кабел за мобилен микро 1.2мт, 1А 12/24в

ШИФРА: 09787USB полнач кабел за во автомобил 1.2 метри 1А...

320.00 ден

Полнач power bank 1800мах

Полнач power bank 1800мах

ШИФРА: 22265USB полнач POWER BANK со моќност 1800мах...

340.00 ден

Приклучок за повеќe порти + усб полнач х2

Приклучок за повеќe порти + усб полнач х2

Приклучок сокет за повеќе усб порти, за користење на повеќе уреди одеднаш во возилото, како и 2 отво..

340.00 ден

Приклучок за повеќe порти 12-24в 5А

Приклучок за повеќe порти 12-24в 5А

Приклучок сокет за повеќе усб порти, за користење на повеќе уреди одеднаш во возилото.12-24в 5А ..

200.00 ден

Прикажани страните од 1 до 13 од вкупно 13 (1 Страни)