ЧЕТКИ ЗА ПЕРЕЊЕ/КРПИСпореди продукти (0)


Еленска крпа - American Canebo

Еленска крпа - American Canebo

Еленска крпа  супер и брзо впивлива крпа за бришење на сите површини на автомобили, моторцикли,..

200.00 ден

Еленска крпа - Quick and Clean

Еленска крпа - Quick and Clean

Еленска крпа за автомобили, моторцикли, и употреба за дома.Одржување – Пред  употреба крпата на..

100.00 ден

Еленска крпа - природна 33х48 LAMPA

Еленска крпа - природна 33х48 LAMPA

Шифра 38291Природна еленска крпа, одлична за домашни услови, и за вашиот автомобил. Брзо апсорбира в..

550.00 ден

Крпа за бришење 40х40

Крпа за бришење 40х40

ШИФРА: 53039Крпа за внатрешно користење, бришење и одржување на возилото..

50.00 ден

Марамици во ролна за полирање LAMPA

Марамици во ролна за полирање LAMPA

Шифра 37159Марамици за восоцирање, полирање и чистење на лакот на возилото. Екстра мека и со високо ..

480.00 ден

Микро фибер крпа PRO Clean LAMPA

Микро фибер крпа PRO Clean LAMPA

Шифра 37718Микро фибер крпа, 40 х 40 , висококвалитетна, со можност да се користи за суво или мокро ..

170.00 ден

Микрофибер брисач

Микрофибер брисач

Микрофибер брисач за стакла. Се користи за внатрешно чистење и одмаглуање на стаклата. Брисачот има ..

150.00 ден

Микрофибер крпа 1ком

Микрофибер крпа 1ком

Микрофибер крпа за внатрешно и надворешно користење...

80.00 ден

Микрофибер крпа 300гр 35х40цм

Микрофибер крпа 300гр 35х40цм

ШИФРА: 15683Микрофибер крпа 300грамска со одличен ефект...

80.00 ден

Ракавица за миење автомобил DUNLOP

Ракавица за миење автомобил DUNLOP

Ракавица за миење автомобил, двострана, од едната страна мазна , од другата со ресички за полесно од..

300.00 ден

Силиконски брисач

Силиконски брисач

Силиконски брисач за автомобили, кој се користи за лесно одстранување на вишокот вода на автомобилот..

240.00 ден

Сунѓер за перење – Груб

Сунѓер за перење – Груб

Ефективно ги чисти тврдокорните наслаги, и инсекти од стаклените и други површини на автомобилот, бе..

100.00 ден

Сунѓер за перење – Двостран

Сунѓер за перење – Двостран

Грубата страна на сунѓерот ефективно ги чисти и тврдокорните наслаги, и и инсекти од стаклените и др..

110.00 ден

Сунѓер за перење – Универзален

Сунѓер за перење – Универзален

Униеврзален сунѓер наменет е за редовно перење на автомобили, моторцикли, автобуси или камиони. Има ..

100.00 ден

Четка за бандажи плава All Ride

Четка за бандажи плава All Ride

Четка со рачка за темелно и лесно чистење на алуминиумските бандажи...

130.00 ден

Прикажани страните од 1 до 15 од вкупно 19 (2 Страни)