ШТИТНИЦИ ЗА СТАКЛОСпореди продукти (0)


Заштитна фолија ALU двострана

Заштитна фолија ALU двострана

Заштитна фолија за предна шофершајбна, изработена од АЛУ фолија. Димензии 130 х 60цм. Со две страни,..

160.00 ден

Заштитна фолија BASIC

Заштитна фолија BASIC

Заштитна фолија за предна шофершајбна, изработена од фолија. Димензии 130 х 60цм ..

100.00 ден

Заштитна фолија Diamant Reflex L 140х80

Заштитна фолија Diamant Reflex L 140х80

Шифра - 66847Термо рефлективна повеќе слојна заштита за сонце. Металик полиестер поставен со картон...

560.00 ден

Заштитна фолија Ultra Reflex XL

Заштитна фолија Ultra Reflex XL

Шифра - 66838Заштитник за стакло изработен од најновата генерација на термо рефлективни материјали. ..

250.00 ден

Заштитна фолија за задни странични стакла 44х36

Заштитна фолија за задни странични стакла 44х36

Заштитна фолија за страничните задни стакла, со одлична заштитна моќ. Димензиите се 44м х 36цм...

90.00 ден

Заштитна фолија за задни странични стакла 44х36

Заштитна фолија за задни странични стакла 44х36

Заштитна фолија за страничните задни стакла, со одлична заштитна моќ. Димензиите се 44м х 36цм...

90.00 ден

Заштитна фолија за задно стакло 50x100

Заштитна фолија за задно стакло 50x100

Шифра - 66918Заштитна фолија за задно стакло, со одлична заштитна моќ, со одличен квалитет. Димензии..

200.00 ден

Заштитна фолија за странични стакла 35х45 Moly

Заштитна фолија за странични стакла 35х45 Moly

Шифра - 66917Заштитна фолија за страничните задни стакла, со одлична заштитна моќ, со одличен квалит..

200.00 ден

Заштитна фолија за странични стакла 44х36 Статик

Заштитна фолија за странични стакла 44х36 Статик

Статик заштитна фолија за задни странични стакла, кои се монтираат само со поставување на стаклото, ..

190.00 ден

Заштитна фолија за странични стакла 44х38 Статик

Заштитна фолија за странични стакла 44х38 Статик

Шифра - 66901Статик заштитна фолија за задни странични стакла, кои се монтираат само со поставување ..

270.00 ден

Заштитна фолија за странични стакла 45x65 Moly

Заштитна фолија за странични стакла 45x65 Moly

Заштитна фолија со заоблен агол, за страничните задни стакла, со одлична заштитна моќ, со одличен кв..

280.00 ден

Заштитна фолија за странични стакла 55х45 Eclipse

Заштитна фолија за странични стакла 55х45 Eclipse

Шифра - 66913Заштитна фолија за страничните задни стакла, со одлична заштитна моќ, со 90% заштита од..

590.00 ден

Заштитна фолија за странични стакла 65х38 Статик

Заштитна фолија за странични стакла 65х38 Статик

Шифра - 66902Статик заштитна фолија.заоблена,за задни странични стакла, кои се монтираат само со пос..

340.00 ден

Ролетни за задни стакла Plisse 46х60

Ролетни за задни стакла Plisse 46х60

Шифра 66747Ролетни за задни стакла - корисни за заштита на задните стакла. Одлична заштита, лесна мо..

1,050.00 ден

Прикажани страните од 1 до 14 од вкупно 14 (1 Страни)