• Организер за багажник торба
Ставете крај на нередот во багажникот ! Организер за багажник, со доволно прегради и простор за уредно чување на опремата и козметиката за редовно одржување на возилото ! Лесен за монтажа и употреба ! Изработен од мек и убав теписон, со чичак трака за лепење на тепихот на возилото.

Организер за багажник торба

  • Модел: 27323
  • Залиха: 1
  • 550.00 ден