• Delta

Универзални авто навлаки ДЕЛТА, прилагодливи на скоро сите патнички возила. Навлаките се лесно монтажни и се затегаат со ластици и куки. Навлаките се изработени од квалитетни полиестерски, жакарт и памучни материјали и се достапни во повеќе бои. Може да се перат на 30 степен и не се пеглаат. Паковањето содржи навлаки за предните и задните седишта и 4 навлаки за наслоните за глава. Произведува: Самад Ас Дооел

Delta

  • Модел: Delta
  • Залиха: 1
  • 1,400.00 ден


Опции за продуктот