Шифра: 22.300

Технички спецификации

Должина: 1330mm
Ширина: 735mm
Висина: 365mm
Капацитет: 240L
Боја: Сива темна 
Максимален товар: 50кг
Отварање: Десна страна
Материјал: П.С. со УВ заштита
Заклучување: 1 брава
Каиши: Да
City crash: Да
ISO Pas 11154:  ДаКровен куфер All Time 320

  • Модел: G3Spa
  • Залиха: 1
  • 8,200.00 ден