ДРЖАЧИ ЗА ВЕЛОСИПЕДСпореди продукти (0)


Адаптер за носење на велосипеди

Адаптер за носење на велосипеди

Адаптерот служи за брза и лесно закачување на велосипедот на носач на велосипеди. Адаптерот е израбо..

2,350.00 ден

Носач за 2 велисипеда

Носач за 2 велисипеда

Универзален држач за 2 велосипеда, кој одговара на повеќето возила, без разлика дали е седан, хечбек..

2,500.00 ден

Носач за 3 велисипеда Follow Me

Носач за 3 велисипеда Follow Me

Држач за 3 велосипеда. Компатибилен исклучиво со велосипеди со шипка. Брза и лесно закачување на вел..

4,650.00 ден

Носач за 3 велисипеда профи FRAME

Носач за 3 велисипеда профи FRAME

ШИФРА 23201Држач за 3 велосипеда ПРОФИ. Компатибилен исклучиво со велосипеди со шипка. Брза и л..

13,400.00 ден

Носач за велосипед на кров Bike One

Носач за велосипед на кров Bike One

Кровен држач за велосипед, која одговара на сите кровни носачи(шипки) до 47х90мм. Компатибилен со си..

2,950.00 ден

Прикажани страните од 1 до 5 од вкупно 5 (1 Страни)