КРОВНИ КУФЕРИБРЕНДОВИ

Спореди продукти (0)


Кровен куфер Absolute 320

Кровен куфер Absolute 320

Шифра: 22.310Технички спецификацииДолжина: 1330mmШирина: 735mmВисина: 365mmКапацитет: 240LБоја: Сива..

8,900.00 ден

Кровен куфер Absolute 400

Кровен куфер Absolute 400

Шифра: 22.314Технички спецификацииДолжина: 1462mmШирина: 867mmВисина: 375mmКапацитет: 330LБоја: Сива..

13,200.00 ден

Кровен куфер Absolute 480

Кровен куфер Absolute 480

Шифра: 22.315Технички спецификацииДолжина: 1930mmШирина: 740mmВисина: 370mmКапацитет: 390LБоја: Сива..

14,900.00 ден

Кровен куфер All Time 320

Кровен куфер All Time 320

Шифра: 22.300Технички спецификацииДолжина: 1330mmШирина: 735mmВисина: 365mmКапацитет: 240LБоја: Сива..

8,200.00 ден

Кровен куфер All Time 400

Кровен куфер All Time 400

Шифра: 22.304Технички спецификацииДолжина: 1462mmШирина: 867mmВисина: 375mmКапацитет: 330LБоја: Сива..

11,400.00 ден

Кровен куфер All Time 480

Кровен куфер All Time 480

Шифра: 22.305Технички спецификацииДолжина: 1930mmШирина: 740mmВисина: 370mmКапацитет: 390LБоја: Сива..

12,990.00 ден

Кровен куфер Arjes 280

Кровен куфер Arjes 280

Шифра: 22.172Технички спецификацииДолжина: 2280mmШирина: 485mmВисина: 320mmКапацитет: 225LБоја: Сива..

12,000.00 ден

Кровен куфер Bicube 400+

Кровен куфер Bicube 400+

Шифра: 22.604Технички спецификацииДолжина: 1456mmШирина: 850mmВисина: 436mmКапацитет: 360LБоја: Црна..

12,000.00 ден

Кровен куфер Helios 320

Кровен куфер Helios 320

Шифра: 22.290Технички спецификацииДолжина: 1325mmШирина: 725mmВисина: 375mmКапацитет: 240LБоја: Црна..

9,300.00 ден

Кровен куфер Helios 400

Кровен куфер Helios 400

Шифра: 22.294Технички спецификацииДолжина: 1440mmШирина: 860mmВисина: 375mmКапацитет: 330LБоја: Црна..

13,200.00 ден

Кровен куфер Helios 480

Кровен куфер Helios 480

Шифра: 22.295Технички спецификацииДолжина: 1950mmШирина: 738mmВисина: 360mmКапацитет: 390LБоја: Црна..

14,900.00 ден

Кровен куфер Helios 480 ROAD Limited Edition

Кровен куфер Helios 480 ROAD Limited Edition

Шифра: 22.295ROADТехнички спецификацииДолжина: 1950mmШирина: 738mmВисина: 360mmКапацитет: 390LБоја: ..

21,000.00 ден

Кровен куфер Hydra 280

Кровен куфер Hydra 280

Шифра: 22.182Технички спецификацииДолжина: 2280mmШирина: 485mmВисина: 320mmКапацитет: 225LБоја: Сива..

11,200.00 ден

Кровен куфер NorDrive box 330

Кровен куфер NorDrive box 330

Шифра: H60003Технички спецификацииДолжина: 1350mmШирина: 780mmВисина: 370mmКапацитет: 330LБоја:..

18,500.00 ден

Кровен куфер NorDrive box 430

Кровен куфер NorDrive box 430

Шифра: H60013Технички спецификацииДолжина: 1900mmШирина: 780mmВисина: 360mmКапацитет: 430LБоја:..

24,900.00 ден

Прикажани страните од 1 до 15 од вкупно 27 (2 Страни)