НОСАЧИ ЗА СКИИСпореди продукти (0)


Носач за скии Nordic-King EVO aluminium NK-40

Носач за скии Nordic-King EVO aluminium NK-40

Универзални носачи за скии ( 4 пара ) и за сноу борд (2 пара). Заштитен од кражба, изработен од квал..

6,000.00 ден

Носач за скии Nordic-King EVO aluminium NK-60

Носач за скии Nordic-King EVO aluminium NK-60

Универзални носачи за скии ( 6 пара ) или за сноу борд (4 пара). Заштитен од кражба, изработен од кв..

6,740.00 ден

Носачи за скии MYSURA

Носачи за скии MYSURA

Магнетни носачи за 3 пара скии, или 2 пара snowboard, или мешано. Магнетот е доволно безбеден при бр..

8,200.00 ден

Прикажани страните од 1 до 3 од вкупно 3 (1 Страни)