• Led украсна лента 12в

Лед украсна лента, со можност за обликување, за дневна светлина на фаровите или други места на возилото. Должина 50цм.

Led украсна лента 12в

  • Модел: All Ride
  • Залиха: 1
  • 400.00 ден