Сликата е симболична и не е за соодветното возило !!!

Шифра : ЦИКАРС3

Шифра адаптер: ЦИК00409


Наслон за рака по тип на возило, удобен , го олеснува возењето, има можност за движење горе-доле, напред назад, се отвара, има фиока за остава. Лесен е за монтажа, со 4 штрафа кои директно се штрафат (без претходно бушење)


Ужувајте во возењето !


Made In Poland !

Наслон за рака за Fiat Qubo

  • Модел: Cik Kar
  • Залиха: 1
  • 4,000.00 ден