Шифра 69962

Ставете крај на нередот во багажникот ! Организер за багажник, со доволно прегради и простор за уредно чување на опремата и козметиката за редовно одржување на возилото ! Има доволно простор внатре и странично за складирање на се што е потребно, може да се собере, или да се користи како торбичка. Цврст и квалитетен.  Лесен за монтажа и употреба !

Димензии: 52 x 32 x 128cm 

Организер за багажник SMART DELUXE LAMPA

  • Модел: Lampa
  • Залиха: 1
  • 1,430.00 ден