• ПАТОСНИЦА ЗА БАГАЖНИК (1m x 1.15m)

Универзални гумени патосници Gledring за багажник, изработена од високо квалитетна чиста гума, која не смрди и има арома на ванила. Практичен производ за багажникот, лесно се одржува и чисти! Одговара на сите можни возила, како и за каравани и џипови. Лесно прилагодлива, со многу опции за кроење. Димензија: 1.10m x 1.15m

ПАТОСНИЦА ЗА БАГАЖНИК (1m x 1.15m)

  • Модел: Gledring
  • Залиха: 1
  • 2,200.00 ден