Патувајте спокојно ! Заштитна преграда,универзална и лесна за монтажа, за меѓу багажникот и седиштата. Најмногу се употребува при превоз на миленици или при товарење на багажникот.


34 x 109

Заштитна преграда за багажник 34x109cm КАРГО ГАРД LAMPA

  • Модел: Lampa
  • Залиха: 1
  • 2,250.00 ден