• Раткапни 15
Шифра: 15.312
Универзални раткапни, изработени од АБС пластика, со врвен квалитет. Раткапните не се кршат лесно, се флексибилни, и не може бојата да се излупи. Отпорни на удари.

Раткапни 15

  • Модел: Niken
  • Залиха: 1
  • 1,100.00 ден