• Раткапни 16

Шифра: 16.409

Универзални раткапни, изработени од АБС пластика, со врвен квалитет. Раткапните не се кршат лесно, се флексибилни, и не може бојата да се излупи. Отпорни на удари.

Раткапни 16

  • Модел: Niken
  • Залиха: 1
  • 1,250.00 ден