• Репаратор за гуми

Привремено ги поправа напукнатите гуми.Лакот е за употреба и е на база на гума.Се користи без вадење на гумата.19инчи


УПОТРЕБА: Загрејте го спрејот на температура од 15 20с.Издишете ја гумата.Промешајте го спрејот и ставете ја цевката на вентилот.Свртете го спрејот наопаку и испразнете го во целост.Возете 10км максимум 50km/h за да производот рамномерно се распореди во гумата.После тоа повторно напумпајте ја гумата.Прилагодете ја брзината на возење по интервенцијата. 

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ Боцата е под притисок.Држете ја подалеку од деца.


Репаратор за гуми

  • Модел: Motip
  • Залиха: 1
  • 400.00 ден