• Philips сијалици H1 Extreme Vision +130

Сијалици Phillips , со кристално бела светлина, овозможува поголема видливост на патот. Во сетот  идат во пар 2 сијалици.

Philips сијалици H1 Extreme Vision +130

  • Модел: Philips
  • Залиха: 1
  • 1,500.00 ден