• Philips сијалици H4 Extreme Vision +130

Сијалици Phillips , со кристално бела светлина, овозможува поголема видливост на патот. Во сетот идат во пар 2 сијалици.

Philips сијалици H4 Extreme Vision +130

  • Модел: Philips
  • Залиха: 1
  • 1,830.00 ден