• Philips сијалици H7 Extreme Vision +130

Сијалици Phillips , со кристално бела светлина, овозможува поголема видливост на патот. Во сетот идат во пар 2 сијалици.

Philips сијалици H7 Extreme Vision +130

  • Модел: Philips
  • Залиха: 1
  • 2,300.00 ден