• Пластични ланци за снег 10ком

Ланци за снег изработени од цврста пластика во вид на стеги за полесна монтажа и маневар на лед и снег.

Сетот содржи 10 пластични ланци

Пластични ланци за снег 10ком

  • Модел: 0440030301
  • Залиха: 1
  • 390.00 ден