За нас

Online продавницата www.auto5.mk постои од јуни 2015год, и како главна дејност, и идеја е, додатоците за автомобили да бидат лесно достапни, насекаде низ Македонија, само со неколку клика, и секако достава до дома. Сајтот е сопственост и е подржан од САМАД АС Дооел , фирма која постои од 2006год. Како главна наша дејност е производството на авто навлаки, за сите типови возила, по мерка и универзални. Застапници сме за повеќе брендови како Gledring - Slovenia, Motip - Holland , Alfacare - Croatia , Pinotti - Serbia , MI3 - Croatia . Сега, сите наши производи се лесно достапни за сите.


Самад / Ауто 5 - Козметика за возила. По мерка.